Pravila rabe piškotkov

Namen uporabe piškotkov

Piškotki se uporabljajo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani in za zbiranje anonimnih podatkov o uporabi spletne strani.
 

Vrste piškotkov

Uporabljamo funkcionalne piškotke, ki so potrebni za delovanje spletne strani, in analitične piškotke, ki nam pomagajo pri spremljanju in izboljševanju uporabniške izkušnje.
 

Seznam piškotkov na naši spletni strani
Ime piškotka
Domena
Opis
Trajanje
Tip
PHPSESSID
www.i-ms.si
To piškotek je izvorni za PHP aplikacije. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identificiranje edinstvenega ID seje uporabnika z namenom upravljanja seje uporabnika na spletni strani. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko se zaprejo vsa okna brskalnika.
čas seje
Nujno potreben
PH_HPXY_CHECK
www.i-ms.si
Ta piškotek se uporablja za shranjevanje informacij o trenutni seji.
čas seje
Nujno potreben
_GRECAPTCHA
www.google.com
Ta piškotek nastavi storitev Google Recaptcha za identificiranje robotov in zaščito spletne strani pred zlonamernimi spam napadi.
5 mesecev in 27 dni
Nujno potreben
Omejevanje uporabe piškotkov

Uporabnik ima možnost, da v svojem brskalniku omeji ali onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa lahko to vpliva na funkcionalnost in uporabnost spletne strani.
 

Varstvo osebnih podatkov

Piškotki ne zbirajo osebnih podatkov, razen v primeru, ko uporabnik izpolnjuje kontaktni obrazec ali se prijavi na e-novice. Ti podatki se hranijo v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov, vključno z EU uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in se ne delijo z tretjimi osebami.
 

Izjava o zasebnosti

Naša spletna stran ima izjavo o zasebnosti, kjer so jasno navedene informacije o zbiranju, uporabi in varstvu osebnih podatkov.
 

Spremembe pravil o uporabi piškotkov

Pravila o uporabi piškotkov se lahko spremenijo. Uporabnikom svetujemo, da redno pregledujejo te pravila in se seznanijo s kakršnimi koli spremembami.