Pravila in pogoji uporabe

Pravila in pogoji uporabe za spletno stran www.i-ms.si:

Splošno

a spletna stran je v lasti in upravljana s strani podjetja IMŠ Inštitut za medicino in šport d.o.o. (v nadaljevanju IMŠ). Uporaba te spletne strani pomeni, da ste seznanjeni in se strinjate z naslednjimi pravili in pogoji. 
 

Vsebina

Vsebina na tej spletni strani je informativne narave in ni namenjena kot strokovno mnenje ali svetovanje. Podjetje IMŠ ne odgovarja za točnost, ažurnost ali popolnost vsebin na tej spletni strani. 
 

Omejitev odgovornosti

Podjetje IMŠ ne odgovarja za kakršne koli škode, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tej spletni strani. 
 

Intelektualna lastnina

Avtorske pravice in druge intelektualne pravice za vsebino, ki je objavljena na tej spletni strani, so v lasti podjetja IMŠ ali njihovih pogodbenih partnerjev. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribuiranje, javna predstavitev ali druga uporaba teh vsebin brez dovoljenja avtorja. 
 

Spremembe pravil in pogojev

Podjetje IMŠ si pridržuje pravico do spremembe teh pravil in pogojev brez predhodnega obvestila. Uporabniki svetujemo, da redno pregledujejo ta pravila in pogoje in se seznanijo s kakršnimi koli spremembami. 
 

Pravna ureditev

Ti pogoji in pravila se uporabljajo v skladu z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji. V primeru kakršnih koli spornih vprašanj se uporabljajo pravne norme Republike Slovenije.


Z uporabo te spletne strani potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate z navedenimi pravili in pogoji. Če s temi pravili in pogoji niste strinjani, vam svetujemo, da ne uporabljate te spletne strani.