Pravno obestilo

Avtorske pravice

Vsebine na spletni strani www.i-ms.si so zaščitene z avtorskimi pravicami. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribuiranje, javna predstavitev ali druga uporaba teh vsebin brez dovoljenja avtorja.
 

Blagovne znamke

Vse blagovne znamke, logotipi in drugi registrirani znaki, prikazani na tej spletni strani, so last njihovih lastnikov in so zaščiteni z zakoni o industrijskih pravicah.

Odgovornost

Podjetje IMŠ Inštitut za medicino in šport d.o.o. (v nadaljevanju IMŠ) ne odgovarja za kakršne koli škode, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tej spletni strani.
 

Povezave do drugih spletnih strani

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom podjetja IMŠ. Te povezave so na voljo le kot storitev za naše obiskovalce in podjetje IMŠ ne odgovarja za vsebino teh spletnih strani ali kakršne koli posledice, ki bi nastale zaradi uporabe teh povezav.
 

Spremembe pravnega obvestila

Podjetje IMŠ si pridržuje pravico do sprememb tega pravnega obvestila brez predhodnega obvestila. Uporabniki svetujemo, da redno pregledujejo to pravno obvestilo in se seznanijo s kakršnimi koli spremembami.
 

Pravna ureditev

To pravno obvestilo se uporablja v skladu z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji. V primeru kakršnih koli spornih vprašanj se uporabljajo pravne norme Republike Slovenije.

 

S tem pravnim obvestilom podjetje IMŠ izraža svojo namero, da spoštuje veljavne zakone in pravne norme ter zagotavlja varstvo vaših pravic kot obiskovalca te spletne strani.