Vadba za zdravo hrbtenico

Vadba za zdravo hrbtenico služi tako preventivi pred bolečinami v hrbtenici kot za pomoč ljudem, ki se s težavami že soočajo. Je prava izbira za ljudi s kroničnimi, specifičnimi ali nespecifičnimi bolečinami v vseh predelih hrbtenice, za osebe po poškodbah hrbtenice in za osebe po operativnih posegih na v hrbtenici. Primerna je za vse ljudi, ki si želijo ohranjati ali izboljšati svoje zdravje, trenutno stanje in zmogljivost, ter potrebujejo strokovni nadzor pri izvajanju telesnih aktivnosti.

Vadbe se izvajajo v majhnih skupinah, sestavljenih iz 4-6 oseb,  ki imajo podobno diagnostiko in lahko izvajajo vadbe po podobnem programu. Znotraj vsake skupine se posameznika dodatno individualno obravnava in se mu prilagaja vadbeni program glede na specifiko problema, trenutno stanje, bolečino ter počutje.  Z redno vadbo za zdravo hrbtenico lahko preprečimo nastanek poškodb mišičnoskeletnega sistema, nastanek bolečin, omilimo prisotnost bolečine, preprečujemo širjenje bolečine in preprečimo prehod akutne bolečine v kronično bolezensko stanje. Vodilo vseh vadb je izboljšanje počutja, zdravja in kakovosti življenja vadečih.

Obiskovanje vadbe je možno 2x ali 3x na teden po 1 uro.

Cena mesečne vadnine je 58 (2x tedensko) in 78 (3x tedensko).
Enkraten obisk stane 10 €.

Za dodatne informacije o vadbi in prostih terminih pokličite na 030 478 652 ali pišite na elektronski naslov vadbaims@gmail.com