Vadba na recept

Ste poškodovani, bolni ali preprosto želite izboljšati svoje zdravje? V tem primeru so vadbe na recept prava izbira za vas. Specifično usmerjene vadbe se po predhodno opravljenem zdravniškem pregledu izvajajo v telovadnici pod strokovnim vodstvom kineziologa v majhni skupini (4-6 ljudi), ki je primerna za osebe z določeno težavo. Izvajamo vadbe za preprečevanje in zdravljenje kroničnih nenalezljivih obolenj, bolnike s sladkorno boleznijo, bolnike s povišanim krvnim tlakom, bolnike z bolečinami v hrbtenici, bolnike s sklepnimi obrabami, bolnike s povišanim holesterolom, astmatike ter posameznike s prekomerno telesno težo. 

Ker so skupine vadečih organizirane specifično glede na problem, so primerne za vse, ne glede na specifiko problema, starost ali predhodno športno pripravljenost. Pri vsaki vadbi je ključnega pomena posameznik, pozitiven doprinos k zdravju in kvaliteti življenja vadečega.

Obiskovanje vadbe je možno 2x ali 3x na teden po 1 uro.

Cena mesečne vadnine je 58 (2x tedensko) in 78 (3x tedensko).
Enkraten obisk stane 10 €.

Za dodatne informacije o vadbi in prostih terminih pokličite na 030 478 652 ali pišite na elektronski naslov vadbaims@gmail.com